התכופפות ממושכת תוך לחיצה על הבטן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

24/03/2024 | 23:12 | מאת: טל

שלום דר שבוע 16 גזרתי ציפורניים והורדתי לק ברגליים ולצורך כך התכופפתי ממושכות תוך לחץ על הבטן (הייתי גם עם ג'ינס צמוד שכשלעצמו די לוחץ) למשך כ20 דקות, אני בסדר אבל חוששת שחלילה פגעתי בעובר. האם זה מסוכן? תודה.

שלום טל, מומלץ שלא להפעיל לחץ ממושך על הבטן אך צריך לזכור שהעובר מוקף במי שפיר ברחם וברקמות שלך - שומן בטני וכו'. בכל מקרה אם את חוששת תמיד ניתן לפנות למוקד זמין בשעות הבוקר לבצע אולטרה סאונד ולהיבדק. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה