מרק שנשאר מחוץ למקרר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

22/03/2024 | 11:30 | מאת: מיכל

אתמול חבר שלי שכח להכניס את המרק ירקות שהכנתי למקרר והוא עמד בחוץ כל הלילה יותר מ 12 שעות . יש בו רק ירקות וקטניות. האם זה בסדר שאני אוכל ממנו או שבגלל ההריון אני צריכה להיזהר יותר ולא לאכול כי אותי החיידקים שהוא צבר בחוץ יזיקו לעובר

22/03/2024 | 11:32 | מאת: מיכל

במחשבה שנייה אולי אם אני ארציח את המרק שוב על הגז זה יעזור? כי הרציחה במאה מעלות תחסל את כל החיידקים ואז אןכל לאכול ממנו? זה פתרון טוב? תודה

שלום מיכל, כל עוד אין בשר במרק והוא לא היה בחוץ בטמפרטורה גבוהה אני מניחה שזה יהיה בסדר. אם הטעם לא טוב או אם יש לך חשש שהתקלקח, ממליצה לא לאכול. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה