מתי אמורה לקבל ווסת?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/03/2024 | 18:54 | מאת: מורן

שלום דר, ילדתי לפני חודשיים והייתי לאחר חודש וחצי בביקורת שבה נאמר לי שהרחם התכווץ . טרם קיבלתי מחזור. מתי מצב זה מצריך ברור? יש לציין שאינני מניקה ושלפני ההריון המחזורים שלי היו סדירים. בנוסף יש לי ריבוי הפרשות שקופות צהבהבות כמו נוזל סיכה 1. האם ההפרשות תקינות? 2 2. מתי אמורה לקבל ווסת? מתי לבדוק את העניין? 3. יש לי כאבי שרירים בכל הגוף ובמיוחד באזור הירכיים שקצת מזכירים את הכאב שהיה לי לאחר שהייתי מזריקה הורמונים במהלך הטיפולים. האם מדובר על כאב הורמונלי? האם זה תקין? 4. אני בחורה רזה אך אזור האגן התרחב מאוד למרות שהרחם התכווצה. האם אני אמורה לחזור למימדי האגן טרום ההריון? תודה רבה

שלום מורן, השאלות שאת שואלת דורשות בדיקה, דבר שלא ניתן לעשות דרך דפי הפורום:) את יכולה לקבוע תור לרופא/ה הנשים שלך או לגשת למוקד רפואי זמין של רופאיי נשים. לגבי ווסת - אצל כל אחד זה אחרת וייתכן שאת עתידה לקבל בקרוב. בכל מקרה שתדעי שביוץ יכול להיות כבר משבועיים - שלושה שבועות לאחר הלידה בנשים שאינן מניות אז אם את לא מעןניינת בהריון נוסף בכזו קרבה מציעה לך להשתמש באמצעי מניעה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה