שבוע 7 פלוס 5 שק הריון ושק חלמון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/03/2024 | 16:07 | מאת: שרון

שלום אני בהריון שבוע 7 פלוס 5 נצפה רק שק הריון ושק חלמון התואם לשבוע 6 פלוס 2 היום לפני יומיים תאם ל-6 אין דימום ויש בחילות נוראיות האם יש סיכוי או המדובר בהפלה נדחית חרף הבחילות?

שלום שרון, לא ניתן לדעת האם מדובר בהפלה לפי האולטרה סאונד שתיארת. ממליצה לך לחזור על האולטרה סאונד בעוד 7-14 ימים בהצלחה

20/03/2024 | 22:13 | מאת: שרון

תודה על המענה רק חשוב לי להבהיר שזה לא אולטרסאונד ראשון שק נצפה לראשונה לפני שבועיים ועדיין היום רק שק חלמון ולא תואם לשבוע כפי שרשמתי לעיל. אני כל כך סובלת מהבחילות שחוששת שזה לשווא. האם קרו מקרים שפתאום הופיע עובר?

היי, כדי להגדיר בוודאות הריון שחט מתפתח בצורה תקינה יש קריטריונים מדויקים. ממליצה להתייעץ עם הרופא/ה שלך לגבי המשך הניהול. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה