מעבדה עד הבית שתן שאלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/03/2024 | 13:24 | מאת: טל

שלום דר ביצעתי סתם בדיקת שתן דרך מעבדה עד הבית של הקופה כי ראיתי שהייתה ברשותי ולא ביצעתי, ללא סיבה או סימפטומים. התוצאות יצאו ברובן הגדול תקינות- PRO, NIT,GLU,BIL,UET- NEG וגם SG תקין- 1.015 URO- 0.2 אבל יצא LEU-500 leu/mul BLO- 200 ery/-mul כאמור, ביצעתי סתם את הבדיקה כי הייתה לי בבית. ואציין גם שאתמול עשיתי סטיק שתן של יוריטסט של חברת רימיפארם שאני עושה תדיר כדי לווא שאין דלקת שיצא תקין תגמרי גם הוא. אני בחרדה נוראית כי האחות ליווי הריון נלחצה מהתוצאות והתקשרה להגיד לי לבצע תרבית בהקדם, אבל הרופא נשים שלי אמר שזה חסר משמעות. מה דעתך? מה עליי לעשות? תודה

שלום טל מהשאלה אני מבינה שאת בהריון. ככל הנראה מדובר בהשפעה של הפרשות על הבדיקה. ניתן להשלים תרבית שתן אך לא מדובר בתוצאות מדאיגות. בהצלחה

21/03/2024 | 08:35 | מאת: טל

אויש סליחה מהלחץ לא כתבתי אני שבוע 15. זה לא מטריד אפילו שהערך של הדם הוא 200 ו"מותר" עד 4? רופאת המשפחה כרגע התקשרה גם להגיד לי שהתוצאות מאוד מטרידות ושזה יכול לסכן את העובר חלילה ואני בחרדה גדולה שוב. אציין שביום ראשון השבוע עשיתי סקירה מוקדמת שהייתה וגינלית ותוהה אם ייתכן שזה השפיע כמה ימים אחרי על הבדיקה. תודה שוב.

מנהלי פורום הריון ולידה