שאלה מקצועית בדיקות ביוץ חיוביות מעל שבוע

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/03/2024 | 08:50 | מאת: הילה

היי , הייתי צריכה לבייץ ב13 לחודש עשיתי בדיקת ביוץ ויצאה חיובית (2 פסים חזקים) מאז כבר שבוע וחצי כל יום אני עושה בדיקת ביוץ ויוצא עדיין חיובי שני פסים חזקים הגיוני? זה יכול לסמן על הריון?

שלום הילה, ההורמון שהבדיקה מזהה לרוב עולה בדם 36 שעות ואז יורד(ובהתאמה גם בשתן ). לכל בדיקה יש את הפרופיל של יחד עם גורמים שיכולים ליצור תשובה חיובית כוזבת. ממליצה לקרוא את העלון לצרכן ובנוסף ניתן לבצע בדיקת הריון ביתית או בדם. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה