יחסים/משקלים שבוע 30

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

20/03/2024 | 00:18 | מאת: דג

אני בהריון שבוע 30 עם צוואר דינמי בין 24-30 מ"מ היום עשיתי אולטרה סאונד למעקב אחרי שהייתי במיון והיה לי צירים והורידו לי את זה עם נוזלים הצוואר היה 26 אבל בקטגוריה של יחסים/משקלים ב AC/Femur היה 4.09 {פחות מ5 %} והטכנאית אמרה לנו שנפנה לרופאה וגם כתבה שבבדיקה זו יש מידע לתשומת ליבו העכשווית של הרופא המטפל זה משהו מאוד בעייתי ? מה יכול להיות ?{אני לחוצה קצת כי זה IVF אחרי הפלה וכו' וכו'}

שלום לך, אין קשר בין אורך הצוואר והצירים המוקדמים להערכת המשקל. הערך של ac/femur הוא לא אחד מהצדדים המרכזיים שאנחנו מתייחסים אליהם. ממליצה לך לפנות לרופא/ה המטפל/ת שלך על מנת לקבל מידע מלא לגבי הערכת המשקל בהשוואה להערכות קודמות שביצעת. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה