כמה אקמול זה יותר מדי? הריון תאומים שבוע 9

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

19/03/2024 | 20:16 | מאת: הדס

מתחילת ההריון אני בסוג של מחלה מתמשכת, חליתי בשפעת בשבוע 4-5 בערך ולאחר כמה ימים התחלתי להשתעל ומשם זה הסתבך לברונכיט וקיבלתי אנטיביוטיקה עכשיו מצוננת, שבוע 9. במהלך התקופה לקחתי אקמול בהתחלה להורדת חום ובין לבין כדי להרגיש טוב יותר. עכשיו אני עם כאבי ראש חזקים ככל הנראה בגלל הנזלת ומנסה לקחת שני כדורי אקמול במהלך היום ועוד שניים לפני השינה. אני יןדעת שאקמול מותר בהריון אבל מרגישה שאני לוקחת יותר מדי. קשה לי שלא לקחת עכשיו כי מתפוצץ לי הראש, השאלה אם זה יכול לפגוע בצורה כלשהי?

שלום הדס, בכל שאלה בנוגע לחשיפה לחומרים ולתרופות בהריון, ניתן לפנות למרכז הטרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 02-5082825 או להריופון אסף הרופא בטלפון 08-9779309 בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה