הרחת 70 אחוז אלכוהול בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

16/03/2024 | 21:22 | מאת: מירי

שלום רב לעיתים אני מחטאה את הטלפון שלי עם קצת אלכוהול 70 אחוז. שמה על צמר גפן ומנקה בערך פעם ביום יומיים כשאני מנקה את הטלפון אני מריחה ריח חזק לכמה שניות וזהו. אני בהריון האם זה מסוכן להריח את האדים האלה של האלכוהול? עדיף לנקות את הטלפון עם מגבונים במקום?

16/03/2024 | 21:24 | מאת: מירי

האם פגעתי בעובר?

שלום מירי, בכל שאלה בנוגע לחשיפה לחומרים בהריון, ניתן לפנות למרכז הטרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 02-5082825 או להריופון אסף הרופא בטלפון 08-9779309 בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה