שאלה דחופה בנושא גודל זקיק וביוץ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

15/03/2024 | 08:43 | מאת: חסוי

שלום, עשיתי היום מעקב זקיקים וגודל הזקיק עומד על 14 מ״מ הטכנאית אולטרסאונד ביקשה שאחזור ביום שני לבדיקה נוספת. לפי קצב גדילה מבדיקות קודמות שעשו לי נראה שבתוך שלושה ימים הזקיק עתיד להגיע לגודל 18מ״מ בערך עד חזרתי לבדיקה נוספת. האם לא צריך בשלב זה כבר לקיים יחסים בשביל לא לפספס את הביוץ? או שעדיף לחכות ליום הבדיקה שהזקיק יגיע לגודל 18 ואז?

שלום לך, זקיק מבייץ בד"כ מעל גודל של 20 מ"מ כך שההמלצה שלה נראית לי סה"כ סבירה. בהצלחה רבה

מנהלי פורום הריון ולידה