עדיין עם בחילות- בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

12/03/2024 | 11:28 | מאת: גילה

אני בהריון ראשון 17+4ויש לי בחילות והקאות רציתי לשאול אם זה בעיה וצריך לבדוק ומה יכול לעזור לי עד עכשיו לא לקחתי משהו נגד הבחילות

שלום גילה, את צודקת שאצל רוב הנשים הבחילות חולפות בסוף הטרימסטר הראשון אך אחוז קטן של הנשים ממשיכות לסבול מבחילות עד שבוע 20 ובאופן נדיר עד הלידה. אם זה מפריע לך ואת לא מצליחה לאכול ולשתות או שזה לא משתפר וממשיך להשפיע עלייך יום יום, ממליצה לפיות לרופא/ת הנשים שלך ולקבל הנחיות וטיפול. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה