מעקב זקיקים והריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

12/03/2024 | 08:32 | מאת: לירון

היי, לקחתי לטרזול ( פוליציסטיות ) במשך חמישה ימים שני כדורים כל פעם ולא היה ביוץ , עבר כבר חודש וחצי מהמחזור האחרון ועדיין לא היה ביוץ. בפעמיים הקודמות עשה ביוץ תקין. יש לי תסמינים של הריון האם זה הגיוני שאני בהריון? המעקב זקיקים האחרון שעשיתי היה לפני 3 שבועות

היי לירון, את יכולה לרכוש ערכה ביתית להשיק הריון ולקבל תשובה אם אכן את בהריון. בהצלחה

התשובה יצאה לא ברורה, סליחה. התכוונתי שאם את מתלבטת תמיד ניתן לבצע בדיקה ביתית. מבחינת הנתונים קשה לי לקבוע אם היה או לא היה ביוץ אך תמיד ניתן לפנות לרופא/ה המטפל/ת שלך לבצע אולטרה סאונד ולקבל הנחיות להמשך. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה