המטומה + סטייה משמעותית בחישוב מחזור אחרון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

11/03/2024 | 09:38 | מאת: שבוע 7

שבוע 7 +4 ביצעתי בדיקת בטא שיצאה 22372 ובדיקת progesterone שיצאה nmol/l 33.8 . שתי התוצאות נמוכות לשבוע. בנוסף בחמישי הייתי באולטרסאונד והגודל היה תואם ל10 ימים פחות ממה ששיערתי והייתה המטומה של 3 ס"מ. האם הכיוון הוא הפלה ?

שלום לך, לא ברור מהשאלה שלך באיזה שבוע את )אין דבר כזה 4+7 יש 4+6 ואז 5+0) בכל מקרה, לא ניתן לקבוע לפי הפרטים שכתבת האם זה הכיוון. ממליצה להתייעץ עם רופא/ת הנשים שלך לגבי המשך המעקב בהתאם לממצאים באולטרה סאונד. לאחר שרואים עובר עם דופק באולטרה סאונד, ערך הבטא כבר פחות רלוונטי. בהצלחה בהצלחה

12/03/2024 | 08:52 | מאת: המטומה + סטייה משמעותית בחישוב המחזור

7 שבועות. + 4 ימים . האם התוצאות של ה progesterone לא נמוכות לזמן הזה של ההריון?

בשבוע 7 לא מתנהלים לפי רמות ה פרוגסטרון אלא לפי המראה באולטרה סאונד. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה