בדיקת ביוץ וקליטה להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

10/03/2024 | 18:32 | מאת: אורי בן

שלום, אנחנו מעל לשנה מנסים להיקלט להריון וכל פעם מקבלת מחזור ויודעת שנכשל. לפחות חודשיים מנסה ערכת ביוץ כל אחת הייתה מסוג אחר, בראשונה הופיע ביוץ פעמים בחודש בערך. ואז ניסינו קיט אחר שבו מהיום ה24/2 הופיעו שני פסים פעם חזקים יוצר פעם אחד יותר חזק השני חלש ולהיפך, והייתי בטוחה שנקלטתי להריון. שני פסים הופיעו מ24/2 ועד ה10/3 כולל לאחר קבלת מחזור. מה זה אומר? ולמה לא נקלטת להריון ונכשלת כל חודש? אשמח למענה ממש מתוסכלת

שלום לך אורי בן ישנן סיבות רבות שיכולות להביא למצב שבו במשך שנה את לא נקלטת. ממליצה לפנות חרופא/ת הנשים המטפל/ת שלך ולהמשיך את הבירור לפי ההנחיות שתקבלי. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה