שאלות - לחץ דם, תוספי מזון, עצירות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

09/03/2024 | 23:47 | מאת: שני

שלום, 1- האם לחץ דם נמוך מאד (מלידה) שלא הפריע באורח החיים, יכול להזיק או להקשות על הריון? 2- תוספי מזון בנוסף לפרנטל - שמן דגים וברזל ניתן לקחת? 3- איזה ברזל לא גורם לעצירות ? (אני עם טחורים פנימיים שגורמים לקושי ביציאות גם כך, מקוה שלא יחמיר בהריון).

היי שני, בהריון לחץ דם יורד באופן טבעי מה שיכול להשפיע לך על התחושה הכללית. ממליצה להיוועץ מול רופא נשים מטפל. בנוגע לברזל- זה עניין של ניסוי ותהיה וכל אחת מגיבהאחרת לתכשיר אחר... בכל מקרה, בכל חשיפה לחומרים בהריון ממליצה לפנות להריופון בטלפון 08-9779309 בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה