40 מעלות חום 11 ימים אחרי החזרת עובר יום 5

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

02/03/2024 | 16:43 | מאת: חוששת

היי מקודם כתבתי שהחום היה ביום 5 לאחר ההחזרה אבל הוא היה 11 ימים אחרי - בערך שבוע 5 להיריון (אם סופרים מסיום המחזור). החום היה במשך יומיים 40 מעלות, ואז עוד יומיים 38-39 מעלות. מאד חוששת מהשלכות של פגיעה בהתפתחות העובר - מה יודעים ממחקרים בתחום? תודה

היי לך, חום לאחר החזרה דורש בירור כי לא מדובר בזיהום ממקור רחמי. אנא גשי לבדיקת רופא נשים בהצלחה

04/03/2024 | 08:57 | מאת: חוששת

אני אחדד, החום היה ויראלי כי נדבקתי מהבת שלי בת שנתיים שהייתה חולה. קראתי שחום גבוה יכול לפגוע בעובר בטח בשבועות הראשונות להתפתחות, ומעלה את השכיחות למומים בעובר. כרגע עשינו בדיקה, יש היריון ויש דופק. אני פשוט חוששת מזה שהחום פגע בהתפתחות התקנית שלי העובר והעלה את הסיכון למומים - זה אכן המצב?

מנהלי פורום הריון ולידה