ג׳קוזי בהריון בשליש 1

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

28/02/2024 | 02:13 | מאת: גורג׳

מה לעשות אם נכנסנו לג׳קוזי בשבוע 11 בסוויטה במלון לזמן ממש קצר ואף קיימנו יחסים. התרחצנו ממש לאחר מכן, אבל נודע לי מיד אחר כך שזה לא טוב להיכנס לג׳קוזי בשלב הזה של ההריון ואנחנו רוצים לוודא שהכל תקין

היי גורג', גקוזי מעלה לחץ דם מה שמעלה את זרימת הדם לרחם, ובכך לפגוע באספקת הדם לשליה. אם יש ספק , ממליצה לפנות לבדיקה רופא מטפל בהצלחה

28/02/2024 | 15:15 | מאת: ג׳ורג׳

תודה. ומבחינת זיהומים יש למה לחשוש? זה לא היה מים חדשים אך כמובן מקום אסטתי ואם כלור במים

מנהלי פורום הריון ולידה