הכנסת הבטן חודש שישי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

26/02/2024 | 18:46 | מאת: דסי

שלום ד״ר שבוע 24 יש בטן אבל לא גדולה הייתי בביקור משפחתי למשך 3 שעות ובמודע וגם שלא הכנסתי את הבטן פנימה על מנת ״ להסתיר״ אין לי מושג למה בחרתי לעשות את זה אני ממש מצטערת מעבר לעניין רפואי אלא למעשה🥺 כמובן שלא יצא לי לעשות את זה אבל עכשיו בביקור הזה כנראה שהכנסתי את הבטן להרבה זמן ככל המראה שעות קצת כואבת לי השרירים של הבטן האם חלילה עשיתי נזק לעובר? אני ממש מצטערת על זה 😔 וגם אם לא גרמתי נזק אשמח לדעת למה

היי דסי, שרירי הבטן הם חיצוניים לרחם ולהריון עצמו על כן סבירות נמוכה ביותר שנעשה נזק להריון. אם יש לך ספק אנא פני לבדיקה רפואית בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה