דימום ברחם בבדיקת א.ס

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/02/2024 | 15:46 | מאת: שירן

אני בשבוע 13 פלוס, הכל בסדר עם העובר והמים פלוס שקיפות , אבל היום בא.ס נצפה דימום בגודל בערך 30 מ"מ..במשך הימים האחרונים היה מעט דימום וגינלי אבל לא דם טרי אלא כמו דם ישן בהכתמות. אם הכל בסדר כרגע עם העובר לצד הדימום זה משהו שיכול להספג או שזה פתאום יכול להתפתח להפלה?

היי שירן, את מדבר על המטומה כנראה, המהלך של המטומות יכול להיות בין ספיגה לבין הישארות... זה דורש מעקב. ידוע שנשים עם המטומה בהריון בעלותסיכון מוגבר יותר להפלה או ללידה מוקדמת, על כן זה דורש לרוב מעקב הריון בסיכון במידה וזה לא נספג. אנא פני לרופא.ה נשים מטפל.ת לצורך המשך הערכה בהצלחה

26/02/2024 | 11:07 | מאת: שירן

תודה על התשובה...הדם שיוצא הוא כמו דם ישן ולא דם אדום טרי אלא חום...מה יכולה להיות הסיבה? הרי ראו את מקור הדימום ברחם אתמול...

מנהלי פורום הריון ולידה