הריון נוסף לאחר הריון מולארי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

25/02/2024 | 15:33 | מאת: אנונימית

שלום היה לי הריון מולארי חלקי באוקטובר עברתי גרידה. ערכי ביטא שליליים מס חודשים. כיום בהריון חדש. לפי וסת אחרונה שבוע 4.2 ביטא 290. האם זה גבוה? חוששת מחזרה של הריון נוסף מולארי. אשמח לדעת אם הערך יכול להיות תקין בשבוע כזה? תודה רבה

היי לך, אני מבינה את הלחץ, אולם אין ערך ספיציפי שאפשר להגיד תקין או לא תקין מכיוון שהטווח של התשובות ביטא הוא גדול... יותר חשוב מגמתיות וכמובן מה רואים בסונאר. בכל מקרה נהוג לעשות סונאר ראשון בין שבוע 6-8 לפי וסת אחרונה כדי לראות האם מדובר בהריון תקין... ממליצה לפנות להמשך שאלות מול רופא.ה נשים מטפל.ת בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה