בדיקת אצבע ידנית בפי הטבעת בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

18/02/2024 | 19:27 | מאת: שירה

שלום ד״ר אני בתחילת ההריון שבוע 5 היום הייתי אצל רופאת גסטרו לבדיקת עצירות אמרתי לה שאני בהריון ובכל זאת עשתה לי בדיקת אצבע ידנית בפי הטבעת, אמרה שאין בעיה, זכור לי מהריון קודם שלא עושים, הרגשתי לחצים קלים בבטן לאחר הבדיקה שעברו אחרי שעה בערך. רציתי לדעת אם יש בעיה עם הבדיקה ואם חלילה זה מסכן את ההריון ?

שלום שירה, אין בעיה לבצע בדיקה ידנית רקטאלית במהלך הריון. במידה ותחושת הלחצים ממשיכה, ממליצה לגשת להיבדק במוקד נשים זמין. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה