בהמשך לשאלה קודמת על הפסקת גלולות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

13/02/2024 | 23:42 | מאת: שירלי

שלום ד"ר, הפסקתי גלולות באמצע החבילה לפני כחודש. 3 ימים אחרי שהפסקתי, הגיע דימום שנמשך 3 ימים. כבר 4-5 ימים לאחר שהסתיים הדימום, זיהיתי ביוץ. שאלתי היא - האם בביוץ שכזה, שהגיע יחסית מוקדם לאחר הדימום של הפסקת הגלולות, הסיכוי להריון הוא נמוך יותר משום שרירית הרחם לא הספיקה "להיבנות" די הצורך קודם לכן כדי לאפשר השתרשות מוצלחת? או שזה חיבור לא נכון שאני עושה? מקווה ששאלתי ברורה. תודה!

שלום שירלי, הסיכוי לכניסה להריון במחזור שלאחר הפסקת הגלולות הוא לא נמוך יותר, אם כבר להפך לעתים זה מגביר את הסיכוי. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה