שליה פוליפית ופוליפים באחם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

12/02/2024 | 09:25 | מאת: עדנה

שלום וברכה אחרי הפלה של עטבר בלי דופק נשארה שארית שלמרבה הפחא הלכה וגדלה. חשבתי שזה בגלל שהרירית מתעבה אבל בפועל הרוםא שהוציא אותה בהיסטרוסקופיה כתב שזה היה שיליה פוליפית. עכשיו עשיתי שוב היסטרואבחנתית. הוציאו עוד שארית קטנה וכתטב שיש מספר מיקרופוליפים. כל זה לא היה לפני כ 3 חודשים כשעשיתי היסטרו. השאלה היא 1.האם הריון עלול ליצור פוליפים? 2. האם שיליה פוליפית יכולה לגרום להפלה או שהיא נעשה פולפית בגלל ההפלה? 3. האם שיליה פולפית יכולה להדביק את הרחם בפוליפים? 4. האם הפוליפים הקטנים יכולים להפריע להשתרשות בעתיד?

שלום עדנה, על מנת לענות על השאלה יש צורך בפרטים נוספים כמו הפתולוגיה השלייתית, הממצאים בהיסטרוסקופיה, הפתולוגיה של השארית וכדו'. ממליצה לפנות לרופא/ת הנשים המטפל/ת שלך על מנת להבין את כל הפרטים ולקבל מענה על כלל שאלותייך. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה