הריון הפרשות חומות שבוע 15

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

10/02/2024 | 08:25 | מאת: רחל

שלום אני בשבוע 15 הבת שלי בת 3 קפצה עלי ופגע בבטן ובלילה היה קצת הפרשות חומות ואתמול גם היה הפרשות לפני שהבת שלי קפצה זה מסוכן? מה אלי לעשות לחוצה

שלום רחל, בכל מקרה של הפרשות חריגות בהריון- חומות/אדומות/ורודות, מומלץ לגשת לבדיקה רפואית אצל רופא.ה נשים זמין.ה. בהצלחה

12/02/2024 | 00:15 | מאת: הפרשות חומות

היתי אצל רופא אמר שהיה הפרשות שליה ונסגרה ורמר לנוח וללא מאמץ ואין דימומים אן הפרשות חומות זה אומר שההריון יכול להמשך ולהיות תקין אני בלחץ

12/02/2024 | 00:16 | מאת: הפרשות חומות

הפרדות שליה והיא נסגרה

מנהלי פורום הריון ולידה