אקונומיקה בכיור ואדים באוכל

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

07/02/2024 | 21:46 | מאת: יהלי

היי בשבוע 9 להריון שמתי פסטה מהסיר בכיור והחזרתי לבישול עם הרוטב, אכלתי קערה מלאה, לאחר מכן הרגשתי טעם מר והרחתי את הכיור התברר שהמנקה השאירה שם אקונומיקה לעמוד. הפסטה הייתה במסננת לא פזורה בכיור אבל הרי המסננת עם חורים ויש את האדים גם. אני לא מרגישה שונה מקודם אבל בחרדה נוראית מההרעלה שזה יכןל לעשות ומה יהיה על העובר. מה לעשות??? תודה.

היי יהלי, בכל חשיפה לחומרים חשודים אני ממליצה לפנות להריופון בטלפון 08-9779309 בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה