סקירה ראשונה- התייעצות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

07/02/2024 | 16:41 | מאת: דליה

שלום רב בהריון לאחר טיפולים. רופא הפריון המליץ לי לעשות סקירה ראשונה פעמיים. קבעתי אצל 2 רופאים שונים באותו שבוע בהפרש של יומיים האם הסמיכות של הבדיקות יכולה לסכן את העובר באיזשהי דרך (כמו למשל חשיפה לגלי קול). שאלה נוספת- 2 הרופאים מסתבר מקבלים באותה קליניקה. האם זה משנה מבחינת דיוק הבדיקה? תודה רבה

היי דליה, אינני מבינה מדוע רופא הפיריון ביקש שתעשי שתי סקירות מערכות ראשונות. בכל מקרה אין סיכון משמעותי מבחינת הבדיקה. US זו בדיקה שתלויה לפעמים בבודק ולכן גם אם הם שניהם מקבלים באותה קליניקה הבדיקה לא תהיה זהה בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה