סקירה שלישית מדדים לא תואמים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/02/2024 | 22:23 | מאת: שיר

היי אני נמצאת בשבוע 29 בדיוק והייתי היום בסקירה שלישית יצאתי נורא מודאגת היקף ראש (Bpd+ hc)קטן ב 3 שבועות וארובות עיניים קטנות בשבועיים וחצי הרופא ציין היקף ראש קטן ב 2.1 סטיות תקן צ'רבנק הרופא רשם גם : -ניראה cc נימדד סאגיטלית אחוזון 34 prenat dia 2011 ניראה סולצי - S/D ratio uc 3.9 -הערכת משקל אחוזון 34-שפיגיל.אחוזון 10 הדלוק אשמח לעזרה בנושא מה זה אומר וכמה זה חמור

היי שיר, אין לי מספיק מידע מבחינת הנתונים למשל האם עשית דיקור מי שפיר, בדיקות נוספות שנעשו במהלךך ההריון, מדוע עשית סקירה שלישית מלכתחילה. ממליצה לפנות לרופא הנשים המטפל וזה שמכיר אותך על מנת לקבל מידע נוסף בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה