עובי רירית לאחר גרידה -> כניסה להריון בקלות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

04/02/2024 | 10:49 | מאת: שאלה

שלום , עברתי גרידא לפני 9 חודשים החודש היה לי איחור במחזור של 5 ימים (נבדק פעמיים בימים שונים במקל בדיקת הריון - ויצא חיובי אתמול (שבוע הריון- 4 שבועות פלוס 5 ימים) התחיל לרדת לי הרבה דם. ובדיקת הריון יצא שלילית) בדיקה אולטרסאונד לפני חודש, לאחר שבוע מהמחזור : מנח- קדמי מידות הרחם- 64*46*59 עובי אנדומטריום - 3.8 מ"מ הערות- בחלל נוזל עכור והדים לא סדירים (בווסת) שחלה ימנית מידות השחלה- 13*32 מרקם השחלה- תקין שחלה שמאלית מידות השחלה- 20*31 מרקם השחלה- תקין דוגלס- חופשי מנוזל רוצה להכנס להריון האם הכל תקין וניתן להכנס להריון בקלות?

היי לך, שלחת את התשובה של האולטראסאונד מלפני חודש ומכייון שאת מתארת בדיקת הריון חיובית לא יכולה להתייחס לאותה בדיקה מכיוון שאינה עדכנת. אנא פני לרופא נשים מיטפל בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה