שארית בפונדוס......

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

03/02/2024 | 19:40 | מאת: חני

שלום רב פרופ עברתי הפלה שלאורך כל ההריון ראו את השק עם העובר במרכז הרחם. עכשיו יש שארית של 1 על 1 ס"מ. השארית בפונדוס דבוקה חזק. הרופא אמר שחטשש שהיא נעוצה. אשמח להבין איך יתכן שההריון היה במרכז הרחם והשארית היא בפונדוס? ועוד שאלה, אם אעבור היסטרו להסרה ושימו ג'ל למניעת הידבקות האם אוכל חודש הבא לעשות החזרה? כמה זמן עד שהג'ל יוצא? תודה ושבוע טוב

היי חני, שארית יכולה להיות בכל מקום ברחם גם אם העובר היה נראה במרכזו. בכל מקרה לגבי מתי תוכלי להרות יש לדעת מה ההנחיות של הצוות שיבצע את הפעולה בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה