תדירות קיום יחסים במחזור לא סדיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

01/02/2024 | 11:06 | מאת: אלמונית

שלום,המחזור שלי לא סדיר, ולפי חישוב שעשיתי מועד הביוץ הקרוב המשוער שלי הוא 9.2. אני מנסה להבין מתי כדאי לי לקיים יחסים - שכן קיים הרבה מאוד מידע סותר ומבלבל לגבי תדירות קיום יחסים עבור מחזור לא סדיר. חלק ממקורות המידע טוענים שכדאי יום כן יום לא, חלק טוענים שתדירות של יום כן יום לא אינה תורמת, ובחלק מהמקורות כתוב יומיים סביב מועד הביוץ או 5 ימים סביב מועד הביוץ... איך אוכל לדעת מהי התדירות או הזמן הכי נכון לקיום יחסים?

היי לך, ההמלצה באופן כללי היא לקיים יחסי מין יומיים לפני הביוץ ביום הביוץת ויומיים לאחר מכן (יום כן יום לא) את הביוץ תוכלי לחשב עם מקלות ביוץ- כלומר אם הוא חיובי זה אומר שאת יומיים לפני הביוץ וככה תתאמו נכון ממליצה לפנות לרופא נשים מטפל לצורך המשך הסברים בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה