ביוץ ראשון לאחר הפסקת גלולות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

31/01/2024 | 20:26 | מאת: שירלי

שלום ד"ר, הפסקתי גלולות (מינס) לפני 11 ימים (במטרה להרות) לאחר נטילה של שנתיים. מספר ימים אחר כך הגיע דימום שפסק לפני 4 ימים. ביממה האחרונה מרגישה כאב חד שמזכיר כאב ביוץ, וחווה הפרשות אופייניות (אני אמא ל2, עם מחזורים סדירים של 28 יום, מכירה היטב את גופי ומחוברת אליו מאוד). בכל זאת, מעט הפתיע אותי לחוש זאת כעת. יתכן/אפשרי שביוץ הופיע מוקדם כל כך לאחר הפסקת הנטילה? תודה!

היי שירלי, אכן יתכן כי ביוץ יגיע בצורה מסודרת גם לאחר הפסקת גלולות ממושכות. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה