חום גבוה בשליש ראשון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

30/01/2024 | 18:28 | מאת: אנונימית

לאחרונה גיליתי שאני בהריון. לפני כמה שבועות חליתי בדלקת גרון (בערך כשבוע לאחר זמן הביוץ), היה לי חום גבוהה משעות הבוקר למשך כל היום שנע באזור 38.8 מעלות. בערב אף עלה ל39.2. כשהגיע ל39 מיד התקלחתי מקלחת קרה ולקחתי אקומול ומשם החום ירד לאט לאט. אני קראתי הרבה על ההשפעה של חום על הריון, על הגברת הסיכויים לאוטיזם ומומים. האם קיים סיכוי גבוהה שפגעתי בעובר המתפתח? באותו זמן שחליתי לא ידעתי שאני בהריון, מאוד חוששת ואשמח לשמוע לעצת מומחה

היי לך, נשים סובלות ממחלות חום שלא תמיד משפיעות על ההריון. חסר מידע לרבות האם היתה לך חשיפה בעבר לוירוסים אשר כן יכולים להשפיע על ההריון למשל CMV. ממליצה לפנות לרופא נשים מטפל לצורך קבלת מידע נוסף בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה