לא מרגישה לאחרונה תנועות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

30/01/2024 | 11:18 | מאת: יעל

לאחרונה אני לא מרגישה תנועות ואני בשבוע 29 ולפני שבוע וחצי הייתי מרגישה הרבה תנועות והייתי כבר באולטרה סאונד והכל היה בסדר אבל בכל זאת אני ממשיכה לא להרגיש

היי יעל, הפחתה בתנועות עובר דורשת בדיקה, אנא פני לרופא נשים מטפל בהצלחה

06/02/2024 | 18:04 | מאת: יעל

שלום בקשר לזה ששאלתי שאני לא מרגישה תנועות הבעיה היא שהייתי במוקד שבוע שעבר ובדקו את כל הבדיקות הרלוונטיות אמרו לי שהכל בסדר אבל השבוע עוד פעם אני לא מרגישה תנועות השאלה האם כל יופ אני יצטרך ללכת למוקד או שזה בעיה שצריך לבדוק אצל רופא מומחה?

מנהלי פורום הריון ולידה