הריון IVF שבוע23+3 אחרי הפלה לא מרגישה תנועות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

29/01/2024 | 17:31 | מאת: דג

אני בהריון IVF עקב PGD אחרי הפלה {גם IVF} שבוע 23+ 3 לפי ביוץ ולפי ווסת אחרון 24+1 ואני עדיין לא מרגישה תנועות אולי לפעמים משהו שמזכיר פרפרים בבטן אבל לא בטוחה שזה זה גם כי זה לא ממש וגם כי זה מאוד חלש

היי לך, הריון ראשון לרוב לוקח יותר זמן להרגיש תנועות (או לפחות להבחין כי התחושות של פרפרים בבטן/בועות זה תנועות), מה גם שלא אמרת אם השליה הינה אחורית או קדמית כי ידוע שבשליה קדמית תחושת התנועות יורדת באופן יחסי. בכל מקרה אם לא הרגשת תנועות עד שבוע 26 אנא גשי לביצוע US עוברי בהצלחה

30/01/2024 | 22:51 | מאת: דג

1.אני עם שליה אחורית 2.כשהיינו אצל הרופא ראינו כל פעם שהעובר מאוד פעיל הוא לא היה נח לרגע ??? 3.בא נגיד אנחנו מגיעים לשבוע 26 וח"ו לא מרגישם, יש משהו שאפשר לעשות או מה ?? אחרי אולטרא סאונד

מנהלי פורום הריון ולידה