עודף פרוגסטרון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

24/01/2024 | 02:08 | מאת: יפית

שלום, תודה רבה על הכל התחלתי ליטול דופסטון בשביל לדחות את המחזור כעת בטא חיובי חוששת להפסיק את הדופסטון כי עברתי שתי הפלות, אומנם לא מחוסר פרוגסטרון אלא קרישיות יתר אבל אולי אחרי הכל זה מה שעזר כעת להיקלט זה עלול לגרום לעודף פרוגסטרון?? תודה רבה

שלום יפית, באופן עקרוני, אין מניעה מליטול דופסטון בתחילת הריון. ממליצה לך להתייעץ עם הרופא/ה המטפל/ת שלך בנוגע להמשך נטילת התרופה כי נשמע שיש כאן הרבה שיקולים בהחלטה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה