ערכי בטא שבוע 4 + 4

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

24/01/2024 | 02:05 | מאת: רבקית

שלום אשמח לעזרה ביוץ ב 4.1 בדיקת בטא 22.1 2077 זה תקין ? גבוה מדי? תודה

שלום רבקית, לא ניתן לקבוע על סמך בדיקת בטא אחת. על פניו זהו ערך אפשרי בשבוע כזה אבל יש טווח רחב. בערכים כאלה רוב הסיכויים שכבר ניתן יהיה להבחין בהריון באולטרה סאונד ולכן ממליצה לגשת לבצע אולטרה סאונד וגינלי לווידוא תקינות ההריון. בהצלחה

25/01/2024 | 01:05 | מאת: rceh,

מה הכוונה "על פניו זהו ערך אפשרי בשבוע כזה אבל יש טווח רחב" יש לי תור לרופא נשים רק בשלישי הבא תודה

מנהלי פורום הריון ולידה