דימום וגינלי בשבוע 37

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

22/01/2024 | 13:47 | מאת: לירון

היי ד"ר שבוע 37 והיום החל דימום וגינלי וכל האסלה הייתה מלאה בדם טסתי לבית חולים ובינתיים מחכה לבדיקת רופא. טפו טפו מוניטור תקין המתתמחה אמר שהמוניטור תקין וגם האולטרסאונד. עשתה לי גם ספקולום וראתה שהדימום לא פעיל ושחררה אותי (טענה שאולי זה מפוליפ שראתה בצוואר הרחם) חזרתי הביתה ויצאה הפרשה מוגברת שמזכירה את הפקק הרירי (צמיגית עם שרידי דם עליה) האם לדעתך יש צורך לגשת שוב להיבדק? אני ממש בלחץ במיוחד מהדימום המוגבר שהיה באסלה בבוקר (בינתיים טפו טפו נפסק

שלום לירון, אין לי דרך להעריך את הדימום לפי התיאור שלך. בכל אירוע של דימום מומלץ לגשת להיבדק ולבקש הנחיות להמשך מהרופא/ה שיבדקו אותך. בהצלחה

בנוסף ממליצה לך לצלם את הדימום שתוכלי להראות לרופא/ה

מנהלי פורום הריון ולידה