שאלה חשובה :)))))))))))))))))

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

22/01/2024 | 02:31 | מאת: שרה

שלום ד״ר, רציתי לדעת אם יכול להיות מצב לקליטת הריון בלי גמירה בפנים ואם כן (אציין שיש לי תסמינים) היה לי דימום של ניגוב על נייר לפני 5 ימים וסוף המחזור שלי היה ב4/1/24 בנוסף בחילות מזוויעות ועייפות יתר. בנוסף הייתי אצל רופאת הנשים שלי היום, היא עשתה לי בדיקה וגינלית והיא אמרה לי בכל זאת לעשות בדיקות דם לגבי הריון למרות שהיא אומרת שבאולטרסאונד לא רואים כלום. שאלתי היא האם יכול להיות הריון? והאם לא ראו באולטרסאונד בגלל שזה ממש התחלה ובנוסף היא אמרה שרק אחרי האיחור של המחזור אפשרי לראות דרך האולטרסאונד הווגנאלי הריון, המחזור שלי צריך להיות עוד 5 ימים אשמח לתשובה :)

22/01/2024 | 02:33 | מאת: שרה

וגם שכחתי להוסיף שיש לי כבדות בשדיים, הם התחילו להיות לי כבדים

שלום שרה, קיים סיכוי להריון משום שתאי זרע יכולים לצאת גם במהלך קיום יחסים. ממליצה לך לפעול לפי הנחיות הרופא שלך. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה