שאלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

19/01/2024 | 18:19 | מאת: ליה

שלום שאלה - לפי החישוב של וסת אחרון, ככל הנראה שאני בשבוע 4+5. שתן חיובי, טרם נעשתה בדיקת דם. היום הייתי אצל רופא נשים ורירית הרחם הייתה מעובה (16) אך לא נצפה שק הריון. על מה זה יכול להעיד? יכול להיות הריון חוץ רחמי? מה עליי לעשות? אודה לפירוט

20/01/2024 | 11:43 | מאת: ד"ר שירה ויינר-רוטברט

שלום ליה, בשלב כה מוקדם להריון כל מה שנצפה לראות באולטרה סאונד הוא רירית מעובה. תחזרי על האולטרה סאונד בעוד 11-14 ימים ובתקווה כבר יראו שק הריון עם שק חלמון וקוטב עוברי עם דופק. בהצלחה

20/01/2024 | 17:40 | מאת: ליה

תודה על המענה קרה משהו מוזר ואני מאוד מבולבלת. אתמול בדיקת שתן בבית חיובית, אחרי כמה שעות הלכתי למוקד ושם בדיקת השתן הייתה שלילית וכך גם בדיקה שעשיתי עכשיו. מה יכול לגרום לזה? האם יכול להיות שהייתה לי הפלה? איך בודקים? אודה לפירוט

22/01/2024 | 04:15 | מאת: ד"ר שירה ויינר-רוטברט

שלום ליה, ניתן להשלים בדיקת דם לבטא וכך לדעת האם מדובר בהריון או לא בהצלחה

22/01/2024 | 06:20 | מאת: ליה

עשיתי בדיקת דם ויצא 14 מה המשמעות? אציין שיש לי דימום מאוד קל (בניגוב בעיקר)

22/01/2024 | 12:54 | מאת: ליה

התחיל דימום קצת יותר מסיבי. בהתחשב בכך שהבטה 14, איזה בדיקות ניתן לעשות כדי להבין אם מדובר בהריון חוץ רחמי או כימי? אם ההריון חוץ רחמי ואעשה בדיקה עוד כמה ימים - מה אמורים לראות בבדיקת גם?

מנהלי פורום הריון ולידה