בדיקות ביוץ מבלבלות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

18/01/2024 | 15:30 | מאת: אנונימית

שלום, כבר מספר חודשים אני מבצעת בדיקות ביוץ כדי לנסות להיכנס להריון. לפני שבוע יצאה לי תוצאה חיובית במשך יומיים רצופים, מאז התוצאות היו שליליות (פס הבדיקה הופיע בצבע חלש מאוד) ולאחר 6 ימים מהבדיקה החיובית הראשונה החודש יצא שוב חיובי. האם זה יכול להעיד על הריון? במידה ולא, האם הביוץ יתרחש החל מעוד 24 שעות או ב-24 שעות הקרובות? קריטי כדי לתאם יציאת מילואים. תודה מראש

שלום לך, ממליצה לקרוא את הוראות השימוש בבדיקה בה השתמשת. יש גורמים שונים שיכולים ליצור תשובה חיובית כוזבת כלומר תוצאה חיובית בבדיקה שלא מעידה על ביוץ. תיאורטית גם הריון עלול לגרום לתשובה חיובית בחלק מהבדיקות אך לא הייתי מסתמכת על זה אלא מבצעת בדיקת הריון ביתית. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה