אקונומיקה בהריון וחששות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

18/01/2024 | 11:11 | מאת: הילי

שלום וברכה, אני בשבוע 37 ונמנעת משימוש באקונומיקה. בגלל שאני גרה בבניין ממש ישן, מריחים את הריח מהשכנים שמגיע מהחדר אמבטיה וכל פעם שהשכנה מנקה עם אקונומיקה, הריח מתפשט בכל הבית עכשיו אכלתי ובמהלך האוכל, הרחתי ריח ממש חזק של אקונומיקה ואני ממש חוששת להריון האם יש סכנה? האם להיבדק

שלום לך, בכל שאלה לגבי חשיפה לחומרים במהלך ההריון, ניתן לפנות למרכז הטרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 02-5082825 או להריופון אסף הרופא בטלפון 08-9779309 בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה