האם זה דכאון אחרי לידה?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

16/01/2024 | 18:35 | מאת: מישהי

שלום לך מאז הלידה, (בשעות הערב - בערך החל מ-18:00) אני במצב רוח ממש ירוד ולפעמים בוכה וכו', אבל זה קורה אם אני בבית, אם אני ובעלי יוצאים לבלות אז אני נהנית. וביום אני בסדר. האם זה דכאון אחרי לידה?

שלום לך, לא רשמת כמה זמן את אחרי הלידה אך נשים רבות חוות מה שנקרא Baby blues, תחושת דכדוך ולפעמים אפילו דיכאון לאחר הלידה. ממליצה לך לפנות לשוחח עם מישהו שמבין בנושא ובאם יש צורך להתחיל מעקב יותר סדיר, זה יכול להיות רופא/ת נשים או משפחה, פסיכולוג/ית או פסיכיאטר/ית שמבינים בתחום. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה