שאלת על עליית בטא ודמומים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

15/01/2024 | 13:10 | מאת: חן

היי, כמה ימים לאחר שבדיקב ביתית יצאה חיובית החלו הפרשות חומות ככה כבר שבוע,הלכתי לרופאה ואמרה לי שלא רואה כלום שזה ממש כנראה צעיר וגם לא רואה שיש דימום משום מקום.ולבוא אחרי בטא של 1000. ביצאתי בטא: 8.1 -107 11.1- 288 15.1 -962 אני אחכה עוד יום יומיים ואלך לבדוק טצל הרופא האם יש שק אך בנתיים בגלל שאני בלחת קצת אשמח להתייעץ האם העלייה כשלעצמה היא תקינה? לפי החישוב שלי היה צריך להיות 1130 ב15.1 בערך זה על הגבול. תודה רבה

שלום חן, ערכי הבטא בממוצע אמורים להכפיל את עצמם כל יומיים אך לא מדובר בערכים מדויקים על פניו העלייה נראית תקינה. הייתי ממתינה עוד ספר ימים ומבצעת אולטרה סאונד חוזר בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה