תוצאות בדיקת דם להריון בטא

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

14/01/2024 | 13:52 | מאת: שיפי

שלום רב אני בתחילת הריון לפי תאריך וסת אחרונה אני בשבוע 5+5 ובתוצאות בדיקת דם הבטא 31,493 האם זה תקין? כפי מה שקראתי זה נראה לי גבוה ממה שתקין. יש לציין שהיה לי בעבר הריון לא תקין עם בטא מאוד גבוה ובאולטרא סאונד היה בלי דופק עם שק גדול ועברתי גרידה בשבוע 7.

שלום לך, לא ניתן לקבוע על סמך בדיקת בטא אחת. ממליצה לקבוע תור לביצוע אולטרה סאונד ולהיוועץ עם הרופא/ה המטפל/ת שלך לגבי התוצאות של שניהם. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה