הריון ונטילת פריזמה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

13/01/2024 | 13:41 | מאת: נועה

היי אני בשבוע 7 להריון. אני עם בחילות ממש ממש קשות שמשתקות אותי לאורך היום והלילה. התחלתי לקחת בונג׳סטה אבל אני נוטלת גם פריזמה אפשר ליטול אותם ביחד? זה לא עלול ליצור תגובה בין תרופתית? אני פשוט מרגישה מאוד חלשה עם הבונג׳סטה ואני חוששת שזה בגלל שאני נוטלת את זה עם פריזמה

שלום נועה, בכל שאלה בנוגע לתרופות במהלך ההריון, ניתן לפנות למרכז הטרטולוגי של משרד הבריאות בטלפון 02-5082825 או להריופון אסף הרופא בטלפון 08-9779309 בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה