הרמת שישיית מים בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

12/01/2024 | 23:28 | מאת: יהלי

שלום ד"ר, הרמתי היום לשתי דקןת שישיית מים להעביר ממקום למקום בביתי ואני בלחץ נוראי שזה סיכן את העובר. בשבוע 1+5. האם זה מסוכן? יכול לגרום להתכווצות או חלילה להפלה? מאשימה את עצמי נורא. תודה.

שלום לך, התכוונת לשבוע 5+1? אם כן מדובר בהריון צעיר, באופן עקרוני ההנחיות הן להמשיך בפעילות שביצעת לפני ההריון ואם הצלחת להרים שישיית מים עקרונית את יכולה להרים גם כעת. חשוב לי להגיד באופן כללי שהפלות בתחילת הריון לרוב נובעות מהפרעות גנטיות בעובר ולא קשורות למאמץ של האישה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה