מקלחת חמה שבוע חמישי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

11/01/2024 | 14:42 | מאת: יהלי

שלום שבוע 5 בהריון רגילה להתקלח מקלחות רותחות וארוכות היום עשיתי מקלחת )לא אמבטיה( חמה די ארוכה כי קפוא בחוץ ויצאתי עם סחרחורת נוראית. בחרדה נוראית שעשיתי נזק לעובר. מה הסיכונים? תודה.

שלום יהלי, בהריון מומלץ להתקלח במים פושרים ולא מקלחת ארוכה במים רותחים. הסיבה היא שבתחילת ההריון לחץ הדם יכול לרדת ולאחר מקלחת במים חמים מאוד, יש התרחבות של כלי הדם ברגליים ולחץ הדם יכול לרדת עוד יותר, זו גם כנראה הסיבה לסחרחורת שחווית. באם זה קורה שוב, ממליצה להתייעץ עם רופא.ה הנשים המטפל.ת שלך. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה