הפלה או הריון חוץ רחמי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

07/01/2024 | 21:41 | מאת: הפלה?

שלום רב אני בעיקרון בהריון שבוע 6. שבוע שעבר הבטא היתה 1570. התחילו ביום שלישי דימומים שהלכו והתחזקו כולל קרישי דם. אתמול והיום הדימום ממש התמעט למרות שהוא ממשיך. הייתי אצל הרופא ביום חמישי שלא ראה שק הריון ולכן אמר שזה כנראה הפלה או חלילה הריון חוץ רחמי. עשיתי היום שוב בטא ויצא ׳גדול מ1000׳. מה זה אומר? האם יכול להיות שבמצב הפלה הבטא עוד לא יורדת? יש לציין שיש לי אולטרסאונד נוסף מחר. תודה רבה

שלום לך, במידה ואכן מדובר בהפלה לבטא לפעמים לוקח זמן לרדת. במקרים כאלה בהם לא ראו בשום שלב שק הריון מומלץ לעקוב אחרי ערכי הבטא עד שמגיעים לאפס לפני שמנסים להיכנס להריון נוסף. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה