גומה אחורית קטנה בסקירה מוקדמת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

05/01/2024 | 08:32 | מאת: מור

שלום, עשיתי אתמול סקירה מוקדמת בשבוע 15 ו2 ימים הכל נראה תקין והרופא לא נתן הערות כלשהן על שום ממצא מיוחד. כשחזרנו הביתה ראיתי בתוצאות שהכל באמת נמצא בטווח הנורמה מבחינת אחוזונים חוץ ממדד אחד - CM --- 1.88mm הבנתי שזה בעצם הגומה האחורית ושהיא אמורה להיות בין 3cm-10cm האם זה יכול להעיד על בעיה או משהו חריג שדורש התייחסות מיוחדת?

שלום מור, ממליצה להתייעץ עם הרופא/ה המטפל/ת שלך לגבי משמעות הממצאים ועם הרופא/ה שביצע/ה את הסקירה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה