כמות מי שפיר גבולית?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה

04/01/2024 | 14:21 | מאת: דנה

שלום, נמצאת בשבוע 32 עם עובר יחיד. בהערכת משקל בשבוע 32 בדיוק הטכנאית אמרה שכמות המי שפיר ניראת לה גבולית, במסמכים רשום AFI 23.70, אך מחיפוש באינטרנט, נראה זאת כמות תקינה. אשמח לדעת מה זה באמת אומר עד שאגיע לרופא המטפל? תודה

04/01/2024 | 14:52 | מאת: דנה

משקל של העובר בשבוע 32, 2100 והיקפי ראש, בטן וירכיים גדולים בשבועיים.

שלום לך, כמות מי שפיר תקינה היא בין 5-25 כך שהכמות היא בטווח העליון של הנורמה את ניתן לחזור על הבדיקה בעוד 10-14 ימים כולל הערכת משקל חוזרת ולדון על כך עם הרופא/ה המטפל/ת שלך בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה